fbpx

Reset your mind, your body and your soul!

Mail onsBel ons

Ons aanbod voor ouders/partners

 

Wil je er als ouder/partner van een kind/volwassene met autisme, ADHD, HSP, hoogbegaafdheid…ook eens graag tussenuit om je batterijen terug helemaal op te laden? Het gezin eens overlaten aan iemand anders, de andere partner, familie,…?

Zou het fijn zijn om samen met mensen op stap te zijn die je verhaal (h)erkennen zonder het in vraag te stellen, zonder er te blijven ‘in hangen’, want dat willen we net vermijden? Dat herkenden wij bij Resett VZW zeer goed, daarom dat we jaarlijks enkele tochten voor “ouder/partner van”  in ons aanbod voorzien. 

Tijdens deze reizen wordt er ingezet op het uitwisselen van ervaringen met andere ouders, maar nog veel meer in het terug vinden van innerlijke rust en energie en het opdoen van kracht. Dit doen we door het maken van heel veel plezier, het ontspannen en het genieten van de rust. Zo kan je er nadien terug met volle moed tegenaan gaan.

Je moet immers eerst goed voor jezelf zorgen voordat je voor iemand anders kan zorgen…!

Gezien de kracht van de natuur en cultuur van Marokko trekken we er met de ouders/partners ook op uit in richting Marokko, voor ieders wat wil.

Gun het jezelf eens om te herbronnen, onze coach begeleidt ook deze tochten waardoor je uit deze week nog meer kracht zal halen!

 

 

Data Atlas

16 – 23 september 2018


16 – 23 september 2019

 

kamelenkaravaan

Data Sahara


13 – 20 februari 2019

 

 

Zie je het wel zitten?

Mail onsBel ons

Start je reis

Heb je nog vragen of twijfel over bepaalde zaken? Neem zeker contact met ons op, we geven je graag meer uitleg!

Ben je al overtuigd om mee te gaan?
Bezorg ons je gegevens en wij contacteren je voor het inplannen van een intake-gesprek.
De bedoeling van dit gesprek is jou duidelijkheid te geven over het verloop van de reis.