Begeleide Groei-reizen

Mail onsBel ons +32472136018

Onze Groei-Reizen 

Tijdens de avontuurlijke Groei-reizen ontdek je samen met Liesbet Joris  wat nodig is om  je grenzen te verleggen, je motivatie, jezelf en plezier te vinden.

We noemen het Groei-reizen omdat je door deel te nemen aan onze reizen groeit als persoon, je komt veerkrachtig en met veel zelfvertrouwen en zelfinzicht terug. De groei die je doormaakt neem je voor de rest van je leven mee!

Je krijgt naast een portie avontuur ook vele (zelf)inzichten, je leert het belang van zelfzorg kennen, je energieniveau en zelfvertrouwen krijgen een boost en wie wil keert naar huis met een concreet actieplan om thuis mee aan de slag te gaan.

De reizen voor jongeren/jong-volwassenen buiten de schoolvakanties zijn ook erkend door scholen als Time-out/groei-reizen. In overleg aanvaarden de scholen de deelname als een gewettigde afwezigheid.

 

Spreekt deze aanpak je aan? Wil je meer informatie? Meld je nu aan om gecontacteerd te worden of schrijf je in voor een tocht.

De data met prijzen van onze tochten vind je in de kalender.

 

 

Wie gaat er mee op pad?

* maximum 8 deelnemers 

* 2 Nederlandstalige reisbegeleider/coach

* lokale gids(en), kok, dierendrijvers (voor de muildieren of dromedarissen)

Ben jij:

Out of the box-denker

(stress-) gevoelig

rust-zoekend

avontuurlijk

Lees dan zeker verder!

Overzicht van de geplande groepsreizen

GROEI-REIZEN

27 maart – 3 april ’24, Hoge Atlas
11-18 mei, Hoge Atlas
19 – 26 juli ’24, Hoge Atlas
23-30 augustus ‘24, M’Goun gebergte
10 – 19 november ’24, Sahara
11 – 20 december ’24, Sahara

BEGELEIDE RONDREIS

NIEUW  28 september – 12 oktober ’24, Natuur-cultuur-avontuur rondreis

“ResetT heeft mijn ogen geopend letterlijk en figuurlijk. Het heeft me doen grenzen verleggen die ik nooit dacht te verleggen. Het heeft me doen inzien dat ik even veel waard ben als een ander en dat ik mij even mag geaccepteerd en gewaardeerd mag voelen als een ander. ResetT was dat duwtje in de rug dat ik nodig had om mij terug herboren te voelen. Ik kan een tocht in Marokko met ResetT ten volste aanraden. Je komt terug als een andere jij. Voor mij was deze tocht bevrijdend. Bedankt, Liesbet, Lotte en mijn groepsgenoten voor samen met mij deze tocht te doen en tot een goed einde te brengen. Bij ResetT voel je je echt thuis, dat gevoel had ik toch en zal ik altijd blijven koesteren. Shukran, ResetT. 🇲🇦❤️
Melissa Bauwens, november 2022

Wat houdt een Groei-reis in?

Voor de reis:

* Kennismakingsgesprek
* Intake
* Groepskennismaking een week voor vertrek

Ter plaatse, nadat we samen naar daar zijn gereisd:

* 8/10-daagse reis waarbij we gedurende 6 dagen 4 à 6 uur stappen 

* 24/24 begeleiding

* reflectie-momenten

* kennismaking met een nieuwe cultuur

* voldoende rusttijden overdag (letterlijk en figuurlijk)

* groepsdynamiek van gelijkgestemden

* veel fun

Na thuiskomst:

Een maand na thuiskomst; individueel terugkommoment

Ik koos er voor om deze tocht te doen om  inzicht te krijgen over mijn schoolkeuze en om terug energie te krijgen om me in te zetten voor school.

Dankzij deze tocht en de coaching onderweg wist ik heel goed waar mijn echte interesses lagen en kon ik met mijn ouders in gesprek gaan om een andere studieweg in te slaan. Zonder deze zat ik waarschijnlijk nog op mijn kamertje.
Anouk, 17 jaar

“De tocht die mijn dochter maakte met ResetT was voor ons pas het begin. De stukjes vielen in mekaar, inzichten kwamen en de weg vooruit was ingezet. Hadden we dit maar eerder ontdekt!”
Els,  mama van een tiener

Zie je het wel zitten?

Mail onsBel ons +32472136018