fbpx


ResetT brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!

ResetT richt zich op personen die zich anders voelen en hierdoor (dreigen) vast (te) lopen. Door samen op pad te gaan, onder begeleiding, in een klein groepje krijg je terug innerlijke rust, energie en toekomstperspectief.

Bij ResetT verleggen we grenzen en focussen we op talenten!

 

Het ontstaan van ResetT

Liesbet Joris,  oplossingsgericht coach, begon zelf met ondersteuning op maat van haar hoogbegaafde zoon met autismespectrum. Ze koos er steeds voor om te focussen op zijn talenten en benaderde de dingen vanuit een positief perspectief. Dankzij deze aanpak boekten ze stap voor stap vooruitgang in zijn ontwikkeling en zijn mentale welbevinden.

De échte kentering kwam er toen ze besloten om letterlijk een week uit de context te stappen in de vorm van een trekking naar de Toubkal. Dit was voor hen allebei zo’n fantastische oogopener. Liesbet besliste om de gedeelde ervaring in Marokko om te zetten in een project waarbij ze andere mensen kan helpen om te “resetten”. ResetT is geboren, juni 2017.

Deze positieve mindset en het geloof in ieders talenten vormen het uitgangspunt van onze tochten.

De, ondertussen meer dan 100, deelnemers bevestigen de positieve, langetermijneffecten van enerzijds deze oplossingsgerichte aanpak en anderzijds het uit de comfortzone stappen.

 

De missie van ResetT

ResetT wil jou (terug) op weg zetten en je grenzen verleggen door letterlijk uit de context te stappen en vanuit een positieve mindset op zoek te gaan naar rust, energie en perspectieven.

Voor sommigen is daar de (inbegrepen) wandelcoaching voor nodig, voor anderen volstaat het om met gelijkgestemden op pad te kunnen zijn.

ResetT-trajecten

Je tocht begint hier en nu!

Misschien zit je nog met een aantal vragen of twijfels? Aarzel zeker niet om me te contacteren voor wat meer uitleg.

Ben je al overtuigd ?
Vraag dan een kennismakingsgesprek aan via het formulier hiernaast. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om mekaar wat beter te leren kennen en alle details van het traject samen te overlopen.