fbpx


ResetT brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!

ResetT richt zich op personen die (dreigen) vast (te) lopen en hier verandering in willen brengen. Door samen op pad te gaan, onder begeleiding, in een klein groepje krijg je terug innerlijke rust, energie en toekomstperspectief.

Bij ResetT verleggen we grenzen en focussen we op talenten!

 

Het ontstaan van ResetT

Liesbet Joris,  oplossingsgericht coach, begon zelf met ondersteuning op maat van haar hoogbegaafde zoon met autismespectrum. Ze koos er steeds voor om te focussen op zijn talenten en benaderde de dingen vanuit een positief perspectief. Dankzij deze aanpak boekten ze stap voor stap vooruitgang in zijn ontwikkeling en zijn mentale welbevinden.

De échte kentering kwam er toen ze besloten om letterlijk een week uit de context te stappen in de vorm van een trekking naar de Toubkal. Dit was voor hen allebei zo’n fantastische oogopener. Liesbet besliste om de gedeelde ervaring in Marokko om te zetten in een project waarbij ze andere mensen kan helpen om te “resetten”. ResetT is geboren, juni 2017.

Deze positieve mindset en het geloof in ieders talenten vormen het uitgangspunt van onze tochten.

De, ondertussen meer dan 150 (eind 2021), deelnemers bevestigen de positieve, langetermijneffecten van enerzijds deze oplossingsgerichte aanpak en anderzijds het uit de comfortzone stappen.

 

De missie van ResetT

ResetT wil jou (terug) op weg zetten en je grenzen verleggen door letterlijk uit de context te stappen en vanuit een positieve mindset op zoek te gaan naar rust, energie en perspectieven.

 

ResetT-trajecten

De start van je reis begint hier.

Bezorg ons je gegevens en wij contacteren jou.