ResetT brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!

ResetT richt zich op jongeren en (jong)volwassenen die verandering in hun leven willen brengen. Door samen op pad te gaan, onder begeleiding, in een klein groepje krijg je terug innerlijke rust, energie en toekomstperspectief.

Bij ResetT verleggen we grenzen en focussen we op wie jij echt bent!

 

Het ontstaan van ResetT

Liesbet Joris,  oplossingsgericht coach, begon zelf met ondersteuning op maat van haar hoogbegaafde zoon met autismespectrum. Ze koos er steeds voor om te focussen op zijn talenten en benaderde de dingen vanuit een positief perspectief. Dankzij deze aanpak boekten ze stap voor stap vooruitgang in zijn ontwikkeling en zijn mentale welbevinden.

De échte kentering kwam er toen ze besloten om letterlijk een week uit de context te stappen in de vorm van een trekking naar de Toubkal. Dit was voor hen allebei zo’n fantastische oogopener. Liesbet besliste om de gedeelde ervaring in Marokko om te zetten in een project waarbij ze andere mensen kan helpen om te “resetten”. ResetT is geboren, juni 2017.

Deze positieve mindset en het geloof in ieders talenten vormen het uitgangspunt van onze tochten.

De ondertussen honderden deelnemers bevestigen de positieve, langetermijneffecten van enerzijds deze oplossingsgerichte aanpak en anderzijds het uit de comfortzone stappen samen met gelijkgestemden.

 

De missie van ResetT

ResetT wil plezier, toekomstperspectief en innerlijke rust brengen door te wandelen, in de natuur, bij een andere cultuur, samen met peers en een oplossingsgericht coach.