ResetT brengt je in beweging!

Mail onsBel ons +32472136018

“2019 zit erop….

Een jaar met Marokko als absolute hoogtepunt.

Bedankt om mij dit prachtige land te tonen.
Ik heb mijn avontuurlijke IK terug ontdekt.
Ik heb mezelf beter leren kennen.

Een ervaring waar ik nog vaak aan terug denk en die me geïnspireerd heeft!”

Griet C. (B) (41 jaar)

“Ik koos er voor om deze tocht te doen om  inzicht te krijgen over mijn schoolkeuze en om terug energie te krijgen om me in te zetten voor school.

Dankzij deze tocht en de coaching onderweg wist ik heel goed waar mijn echte interesses lagen en kon ik met mijn ouders in gesprek gaan om een andere studieweg in te slaan. Zonder deze zat ik waarschijnlijk nog op mijn kamertje.

Anouk V. (17 jaar)

Working on myself, by myself, for myself

Ik had vage gedachten in men hoofd, ze cirkelden rond en rond, maar niemand hielp me en daardoor bleef het steeds ongehoord.

Wie ben ik?
Wie wil ik zijn?
En wat kan ik?

Ik geraakte er maar niet uit.
Ik bleef worstelen met mezelf en kwam terecht in een lege buis.

Dankzij deze reis keerde ik terug naar men innerlijk, leerde mezelf beter kennen en daardoor kon ik mezelf leren hoe te verwennen.

Bladeren voor men mond hoefde ik niet meer te houden, ik kon gewoon mezelf zijn en flapte alles eruit zonder het mij te berouwen.

Blokades vielen van men schouders tijdens de tocht, ik liet deze tranen toe en zo werd ik verlost.

Inzichten kreeg ik door mijn gevoel op de stenen te smijten en zo kan ik nu thuis stap voor stap de top bereiken!

Jessie V.d.W (B) (30 jaar)

“Door mee op tocht te gaan met ResetT wou ik weg van mijn normale gang van zaken en het alleen thuis zitten. De uitdagende tocht bracht me vriendschappen en avontuur waardoor mijn zelfbeeld sterk verbeterde, ik had immers iets om trots over te zijn. Door de coaching en de groepsgesprekken kreeg ik ook een duidelijker beeld over wie ik ben en wat ik graag wil. Ik zou het zo terug doen!”
Annechien G. (25 jaar)

Was echt een topervaring. Ze had heel onze reis uitgestippeld naar prachtige locaties. Daarboven op had ze ervoor gezorgd dat we ons thuis voelde met de perfecte match van gidsen die ons ook een geweldige ervaring gaven. Ze is iemand die enorm goed luistert naar wat er gevraagd wordt en geeft het beste van haarzelf om een onvergetelijke ervaring te geven! Zeker een aanrader! Wij zullen haar zeker opnieuw contacteren voor de volgende keer.

Elem, ging op rondreis met vriendinnen

Het was een waar genoegen om met jou te reizen. Ik weet nu wat doorzetten is en weet nu dat ik dat ook kan. Ik kijk uit naar de volgende tocht.

Willem .V. (B) (14 jaar)

“Een magische ervaring die mijn ogen heeft geopend voor de mooie dingen in het leven. Ik heb door de positieve ervaringen tijdens deze tocht terug zin om meer mensen te ontmoeten. Ik heb terug leren lachen.”
Hanne.V (B) (16 jaar)

In één woord:

Mind-blowing!

Madelief E. (NL) (17 jaar)

“Onze dochter heeft heel veel gehad aan de reis.
Deze reis is de prijs in elk geval waard!”

Olwen, mama van tiener

“Ik schreef me in op deze tocht met veel verwachtingen, ik wou inzichten in MIJN autisme, ik wou mijn grenzen verleggen maar vooral wou ik accepteren wie ik ben. De tocht en de coaching deden me letterlijk en figuurlijk stil staan bij mijn moeilijkheden maar brachten me vooral inzichten in mijn mogelijkheden. Sinds deze ervaring kijk ik op een andere manier naar wie ik ben en wat ik allemaal wel kan.”
Emma A. (B) (23 jaar)

“Fantastisch mezelf een paar keer tegengekomen en super veel inzichten gekregen die je op een andere manier niet kan verkrijgen!”
Esmee. P. (NL) (27 jaar)

“Deze reis was een invasieve, ongelooflijke, prachtige, intense en vruchtbare beleving voor mijn hele ‘zijn’, fysiek en mentaal.

Ik ben een zeer tevreden mens, geniet nog steeds na en pluk nog steeds de vruchten ervan.

Hartelijk dank voor deze superbeleving, gecoacht en begeleid door een ‘dreamteam’ ;)”

Lieve.D.B (B) (50 jaar)

“De tocht die mijn dochter maakte met ResetT was voor ons pas het begin. De stukjes vielen in mekaar, inzichten kwamen en de weg vooruit was ingezet. Hadden we dit maar eerder ontdekt!”
Els (mama van tiener)

“Alles wat ik dankzij deze reis op een week heb geleerd had me anders nog enkele jaren therapie gekost! Ik kan nu in de spiegel kijken en mezelf graag zien. Moest ik met wat ik nu weet terugspoelen naar 20 juli zou ik zonder twijfel vertrekken. Ik kan dit alleen maar aanraden aan anderen!

Lotte, 25 jaar

Klaar om te ontdekken?

Mail onsBel ons +32472136018