Reizen met hoogbegaafdheid, autisme of hoogsensitiviteit

In mei leggen alle vogels een ei. Welkom op onze blog!

“In mei leggen alle vogels een ei”, ik ben er al lang op aan het broeden maar vandaag kunnen we bekendmaken dat we tweewekelijks een blog de wereld insturen.

Het proces om tot deze blog te komen was geen gemakkelijke weg. Ik botste op verschillende “hindernissen” namelijk tijdsgebrek, technisch te ingewikkeld, mensen staan niet te wachten om een blog van ResetT te lezen, er zijn al te veel bloggers, …

Of zouden het excuses zijn geweest, gedreven door onzekerheid en angst voor het onbekende?

Aangezien grenzen verleggen in de genen zit van ResetT en van de doorzetters met hoogbegaafdheid, autisme of hoogsensitiviteit die met ons mee op pad gaan, starten wij vandaag onze reis in het onbekende!

 

Waarom een blog?

Wij hebben de hindernissen vol vertrouwen overwonnen, mede dankzij de ondersteuning van DDSoft en Jos Klever Websupport.

Dat vertrouwen willen we jou ook meegeven via informatieve en recreatieve blogs, we hebben immers wel degelijk veel te vertellen.

Onze blog’s gaan zeer afwisselend en prikkelarm zijn.

 

Wat zal aan bod komen?

Ten eerst gaan we boeiende reisverhalen vertellen. In de drie jaar dat we tochten maken zijn er al genoeg spannende gebeurtenissen geweest om te kunnen delen met de wereld. We nemen je via de Blog alvast virtueel mee naar de Sahara, de Hoge Atlasde Saghro of de Atlantische kust.

Ten tweede zullen reistips aan bod komen. Dit kunnen reistips zijn over het reizen naar en in Marokko of over het reizen als je stressgevoelig bent.

Ten derde worden er topics behandeld om een beter inzicht te krijgen in autisme, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

Ten vierde zijn een open communicatie en betrokkenheid  belangrijke waarden binnen ResetT, het reilen en zeilen van ResetT zal bijgevolg ook gedeeld worden.

En last but not least zal ik, als autisme- en hoogbegaafdheidscoach, tools met je delen die je zelf kan toepassen op jouw weg naar rust, energie en toekomstperspectief.

Je leest het, het worden boeiende Blog’s!

 

Volg jij mee?

Wij hebben er veel zin in om jou te inspireren en kijken er naar uit om de reacties te lezen.

Tot binnenkort!

Liesbet 

Coach, reisbegeleider en nu ook blogger voor ResetT  ♥