Liesbet Joris

Oprichter ResetT
Grensverleggend
Hartelijk en respectvol

 

Ik hou van uitdagingen en grenzen verleggen. Het leven kunnen we niet plannen, we kunnen wel het stuur in handen nemen en open staan om als mens te groeien.

Dat is mijn uitgangspunt, voor mezelf, in mijn opvoeding en in mijn werk.

Coach

Deze manier van in het leven staan heeft me al veel gebracht.
Van een carrière van 20 jaar in de banksector, in HR- en leidinggevende functies, tot zelfstandig wandelcoach/reisbegeleider/reisorganisator in Marokko.

Reeds in de middelbare school koos ik bewust voor de richting “Toerisme”. Via omwegen kwam ik terug bij ‘mezelf’ terecht. 

Mijn weg was een boeiende weg waarin ik vaak keuzes heb gemaakt die anderen de wenkbrauwen deden fronsen, maar ik wist waar mijn talenten en ambities lagen dus ik ging er steeds voor. Soms vanuit een plan, dat ik ook vaak moest bijsturen, soms vanuit toevallige ontdekkingen die ik op mijn pad tegen kwam.

Elke stap die ik zette nam ik steeds gestuurd vanuit mijn ‘hart’ of buikgevoel. Mijn intuïtie is immers mijn persoonlijk kompas.

In 2017 bewandelde ikzelf, samen met mijn toen 15-jarige zoon, een hobbelig pad. Van het diepste punt klommen we samen naar de top van de Toubkal. Daar ligt dan ook de bakermat van ResetT.

Ondertussen ken ik Marokko bijna als mijn broekzak, het zou jammer zijn om dit voor mezelf te houden. De erkenning als reisbureau maakt dat ik naast de Groei-reizen ook begeleide groepsreizen en reizen op maat van gezinnen, vrienden of collega’s organiseer.

Ik geniet er van om mensen naar ‘een plaats’ te brengen. Als ‘taxi’ gebruik ik een oplossingsgerichte methodiek.
Zowel voor de coaching tijdens de Groei-reizen, als voor het uitwerken van de reizen op maat, als bij het begeleiden van de groepsreizen werk ik oplossingsgericht.

Naast plannen en organiseren is het mijn sterkte om mensen in hun kracht te zetten, of dit nu tijdens een Groei-reis is of tijdens een ‘ontdekkingsplezier-reis’.

Mijn uitgebreide theoretische kennis rond (wandel)coaching deed ik sinds 2008 op tijdens (inter)nationale seminaries en  jaaropleidingen.  Expertise en ervaringsdeskundigheid gaan bij mij hand in hand. Ik heb dan ook een warm hart voor neurodivergentie.

Mijn uitgebreide reiservaring en mijn diploma Toerisme helpen me bij het uitwerken van al de reizen!

Ik krijg enorm veel voldoening van het zien genieten, groeien en open bloeien van de deelnemers voor, tijdens en na de reizen en tot lang daarna!

Hartelijkheid en respect zijn mijn kernwoorden!

Van harte welkom!

Liesbet